Clubhuis nu ook op zaterdag geopend !

Clubhuis ook geopend op zaterdag
Met het verzoek om ons clubhuis beter/vaker te gaan benutten, hebben een aantal leden de koppen bij elkaar gestoken om een plan te maken meer bezoekers, maar ook potentiële medewerkers achter de bar, de gezelligheid van De Engelenbak en het terras te laten beleven.
Veel leden zijn op zaterdag aan het klussen aan boord, of komen na een vaartochtje weer naar de haven met nog een vrije zondag voor de boeg. Maar ook passanten willen wij graag welkom heten.

Onder het motto “we gaan het samen doen” is het clubhuis vanaf  14 april t/m 2 juni elke zaterdag geopend van 15.00 uur tot 18.00 uur(met de mogelijkheid om hier een leuke activiteit aan te koppelen).
Een gemotiveerd groepje vrijwilligers zal in deze periode gastvrij achter de bar staan en hopen zo meer leden enthousiast te maken voor een geregeld bezoek en wie weet  zich ook aan te melden als clubhuisvrijwilliger.

Vanzelfsprekend blijft het clubhuis ook op zondagmiddag geopend met de medewerkers die altijd op zondag vanaf 15:00 uur voor u klaarstaan.

Graag tot ziens!