Stichting vaarwens vraagt uw aandacht voor het volgende:

GEDREVEN DOOR WATER

Een dag, een schip, voor één ernstig zieke en zijn/haar naasten!

Sinds 2007 maken we individuele gratis dagtochten met mensen die in hun laatste levensfase verkeren.

Ons doel:
Stel ... u hebt de slechte tijding gekregen dat u ongeneeslijk ziek bent.
Stel ... u loopt thuis rond om uw laatste zaken te regelen, of u zit in een rolstoel, in een ziekenhuis, in een hospice... en u kunt er nog een dag uit om alleen met uw naasten een geheel verzorgde vaardag te maken op een heerlijk schip.
Stichting Vaarwens regelt het allemaal ... GRATIS!

Ons bereik:
Onze gasten komen van Groningen tot Goes en van Hengelo tot Haarlem, dus opereren we landelijk. De Meander vaart altijd centraal in waterrijk Nederland en is voor iedereen binnen enkele uren bereikbaar.

Ons verzoek:
Help ons de vaardagen te kunnen blijven schenken en doneer mee aan een dag ontzorging.

Uw donatie:
Van uw donatie blijft niets aan de strijkstok hangen, want de stichting draait volledig op vrijwilligers. Uw donatie wordt volledig benut om de kosten van de vaardagen te financieren. Stichting Vaarwens heeft de ANBI status, dus uw gift is voor 100% aftrekbaar.
Onze tegenprestatie:
Een vaardag wordt volledig en kosteloos voor de gasten verzorgd.
Daarbij behoort o.a. de gehele organisatie, eventueel ambulance transport, eventuele verpleging, de catering, de onkosten voor het inzetten van het schip etc...
De stichting heeft geen overhead en drijft op (inmiddels ongeveer) 90 vrijwilligers, aangestuurd door het bestuur en de oprichters Inge de Graaf en Evert Stel.

Voorbeeld zien van het vrijwilligerswerk? Klik op: https://youtu.be/8qbh-PLWWhA