Opening vaarseizoen 2019

Klik op  Opening vaarseizoen 2019 voor flyer/uitnodiging met het programma voor de feestelijke opening van het vaarseizoen van onze Watersportvereniging op zaterdag 13 april a.s. vanaf 15.00 uur. U kunt met uw eigen boot deelnemen aan het programma of als opstapper meevaren. Voor deelname kunt u zich opgeven via deze link: https://goo.gl/forms/R7ULSlDGNxBvvfQm2

Mocht dit niet lukken, dan kunt u contact opnemen met brainstormteam op telefoonnummer 06-12157473 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens de algemene vergadering van 25 maart jl. heeft het bestuur de nieuwe ligplaatsindeling bekend gemaakt. De leden die een andere ligplaats toegewezen krijgen, ontvangen hiervan nog een persoonlijk bericht. Tevens  kunt u deze nieuwe indeling tijdens informatiemiddag met bestuur op zaterdag 30 maart a.s. inzien.

Het bestuur en het brainstormteam vinden het een mooie actie om tijdens de opening van het vaarseizoen deze herindeling uit te voeren, nadat u een ereronde heeft meegevaren. Met deze actie ligt uw varend bezit gelijk goed voor het komend seizoen! Dit alles onder regie van onze havenmeester!
Op korte termijn graag tot ziens!