Zelfwerkzaamheid-rooster seizoen 2019-2020

Graag jullie aandacht voor het nieuwe zelfwerkzaamheid-rooster. Dit is via de website te bereiken door via het tabblad 'Voor leden' in te loggen en dan 'Zelfwerkzaamheid seizoen 2019-2020' aan te klikken.

Het is de bedoeling dat jullie de data alvast in de agenda gaan zetten. Zijn er data dat je niet kunt, probeer dan een vervanger te vinden of met iemand te ruilen. Lukt dit niet, neem dan met mij (Cees van der Zwaard) contact op.
Er is wel één verandering voor dit seizoen. Je zal niet meer door de coördinator worden opgeroepen, maar door de werkbegeleider die verantwoordelijk is voor de datum dat je verwacht wordt om aanwezig te zijn.

We rekenen op jullie medewerking en ik wens eenieder een goed vaarseizoen met veel mooi weer en voor straks een gezellig werkseizoen. Cees van der Zwaard   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.