ATTENTIE !!! OPSCHORTING DOOR CORONAVIRUS!!!

Aanvullend op eerdere berichten wordt ook zaterdagwerk in het kader van zelfwerkzaamheid tot nader order opgeschort. Voor de datum waarop u ingepland stond, verwijzen wij u graag naar het zelfwerkzaamheidrooster dat is te bereiken door in te loggen onder 'Voor leden'. Daar vindt u het zelfwerkzaamheidrooster door te klikken op 'schema zaterdagwerkers 2019-2020'.
Mocht dat niet lukken kunt u het ook vinden in het Steigernieuws, editie najaar 2019. Deze is ook digitaal te raadplegen op onze website: https://www.wsvdeengel.nl/vereniging/steigernieuws

Eerder berichtten wij u al over de algemene vergadering (23 maart a.s.) en de op stapel staande activiteiten. Ook deze gaan allemaal tot nader order niet door. Het gaat om:

• Presentatie ‘Varen doe je samen’ op 22 maart 2020
  • ‘Handen uit de mouwen’ dag op 4 april 2020
  • Opening vaarseizoen op 5 april 2020

Ook zal het clubhuis tot nader order op de zaterdag en zondag gesloten blijven.

Uiteraard betreuren wij deze situatie, maar volgen daarbij de adviezen van de overheid. Wij hopen dat u allen in goede gezondheid zult blijven!

Met vriendelijke groet namens het bestuur en brainstormcommissie van WSV De Engel,