Alternatief voor sluiting vaarseizoen

Omdat de activiteiten ter afsluiting van het vaarseizoen op 17 oktober 2020 niet doorgingen vraag ik uw aandacht voor het volgende. LET OP !!!!! u kan nog insturen dus laat die kans niet lopen!!

Om toch een vorm van samen zijn te bewerkstelligen, heeft het Brainstormteam bedacht om aan de leden te vragen een leuke, grappige, mooie foto op te sturen om zo in beeld toch ervaringen van het vaarseizoen 2020 uit te wisselen. Van al deze foto’s maken we een mooie collage, die we ophangen in het clubhuis en plaatsen in het ledenblad en op de website en waar we later, als we weer onbevangen bij elkaar kunnen komen over na kunnen praten.
U kunt uw foto opsturen naar

Klik voor de volledige informatiebrief op: Alternatief sluiting vaarseizoen