Hartelijk welkom leden, passanten en belangstellenden van WSV De Engel

Wat leuk dat u onze website komt bezoeken. We heten u dan ook van harte welkom bij WSV "De Engel".

Via het hoofdmenu hierboven kunt u een keuze maken uit de voor u interessante artikelen. Zo kunt u alle informatie vinden over onze haven, hoe u er komt, welke faciliteiten er zijn, de tarieven, enz. maar ook wat er allemaal te doen is in de omgeving, want ik kan u verzekeren: "Die is geweldig! "(zie hiervoor: 'Links').

Leden kunnen toets: "Voor leden", aanklikken en daarna inloggen. Zij vinden dan extra informatie zoals verslagen van vergaderingen, bestuursmededelingen, enz.

Via agenda kunt u zien wanneer de verschillende activiteiten staan gepland. De meest actuele zaken worden hieronder reeds aangegeven. onder 'Nieuw op de website'.

Indien een artikeldatum is verlopen wordt het betreffende artikel geplaatst (en kunt u klikken) op pagina:
'Oude nieuwsberichten'.

Het laatste nummer van ons clubblad 'Steigernieuws' kunt u vinden door tabblad "Vereniging" te kiezen gevolgd door "Steigernieuws". Ook voorgaande nummers kunt u daar terugvinden. Veel leesplezier!
WSV De Engel is ook op Facebook te bekijken. facebook

Privacybeleid WSV De Engel
Conform AVG zijn wij verplicht een privacyreglement en verwerkingsregister te hebben. Dit kunt u lezen door te klikken op: Privacybeleid WSV De Engel.pdf

Graag vernemen we uw bevindingen over onze haven. U kunt deze achter laten in het gastenboek (te bereiken via 'contact').
Opmerkingen en/of aanvullingen over de website, kunt u kwijt via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw op de websitemodule Nieuw op website}

Oude nieuwsberichten
Berichten die niet actueel genoeg meer zijn voor de homepage worden naar dit hoofdstuk overgebracht.