In de buurt van onze haven

De natuur ligt in het noorden op een steenworp van de haven. Zo loopt u het bos in op ongeveer 200 meter afstand en komt u in het Nationale Park de Hoge Veluwe waar reeën, vossen, dassen wilde zwijnen, paarden en andere dieren vrij in de natuur rondlopen. Kortom, reden genoeg voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Naar het zuiden aan de andere kant van de IJssel vindt u recreatiegebied (link plaatsen: https://www.rhederlaag.nl) Rhederlaag.

(Logo's van adverteerders en links naar hun website, zie hieronder).

Heeft u vragen?

Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Watersport vereniging De Engel
Steegse Haven 1
6991GZ Rheden

Jachtwerf Doesburg, Doesburg

U kunt bij ons, Willem en Els Scharloo en medewerkers, terecht voor: onderhoud, reparatie, schilder- en spuitwerk , timmerwerk, ijzerwerk, schadeherstel, motorservice, elektrische installatie, boeg- of hekschroefinbouw, complete refit, nieuwbouw

Rutgers Recreatie

Bent U op zoek naar boot of -kampeerartikelen? Kom dan gerust langs bij Rutgers Recreatie. Wij zijn gespecialiseerd in kampeer- en watersport benodigdheden van verschillende merken.

Komeet accu's

Komeet Accu Nederland B.V. is hèt adres voor accu's, batterijen en aanverwante benodigdheden.

De Peerdestal

De Peerdestal is bij uitstek één van de mooiste feestlocaties en restaurants in Ellecom. Het is de juiste locatie voor elke gelegenheid. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 12:00 uur en gevestigd op steenworp afstand van Doesburg, Rheden, Velp, Duiven en Dieren.

Zijlmakerij De Buitenzaak

Een nieuwe bootkap of sprayhood?
Wij zetten graag onze creativiteit in om een mooie kap op maat te maken.

Dorigo-Rosbag

Wilt u opvallen of zoekt u juist meer privacy? Of wilt u eigenlijk wel allebei? Door onze slimme combinatie van expertise in raamfolies en gevelreclame, denken we net een beetje creatiever met u mee. Laat u verrassen en neem meteen contact met ons op!

Restaurant De Ruif

Zoek je een goed restaurant voor een intiem diner met z’n tweeën of voor een vrolijk maal met familie en vrienden? Of heb je zin om na het wandelen of fietsen lekker neer te strijken op het terras voor een hapje en een drankje? Restaurant De Ruif in Rheden is de plek!

Hubo Rheden

In goede adviezen zijn we net zo sterk als ons gereedschap. Heb je een vraag? Stel hem gerust.

Pannekoekhuis Strijland

Het familierecept blijft vanzelfsprekend geheim, maar u mag gerust komen proeven en raden naar de ingrediënten van ons ouderwets lekkere recept. Eet u de pannekoek met mes en vork, of net als vroeger: opgerold en met de hand? U kunt er de vingers bij aflikken.

Heebing Watersport

Heebing Watersport is hét adres voor optisch onderhoud, technisch onderhoud, inspectie van het onderwaterschip en alle werkzaamheden aan uw boot. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van poetsen en polijsten, motorisch onderhoud, winterstalling en onder andere in- en uitbouw van diverse type motoren. Ook kunnen wij voor u een complete renewal/refit van uw boot verzorgen.

ProWheels

Prowheels is een no-nonsense garage. Bij ons werken monteurs met jarenlange ervaring. Die ervaring strekt van de kleinste auto tot een bedrijfsbus of camper. Bij ons staat u voorop en kijken we naar uw beschikbare budget.

Spitman accu's

Heeft u keuzestress bij het zoeken naar een goede accu? Zoekt u een hele specifieke accu voor een hele specifieke toepassing? Spitman Accu’s levert gedegen advies voor de beste accu voor uw toepassingen. Bel gerust voor ons vrijblijvende advies.

Tegelzettersbedrijf van der Teems VOF

Tegelzettersbedrijf van der Teems VOF is een gerenommeerd familiebedrijf met jarenlange ervaring en deskundigheid. Al sinds 22 mei 1971 zijn wij uw betrouwbare partner als het gaat om het betegelen van uw huis. Bij ons staat vakmanschap hoog in het vaandel.