Introductiecursus "Zeilen voor de jeugd (8-11 jaar)"

09:30 uur tot 11:30 uur
Lijkt het je leuk om te leren zeilen in een Optimist?

Watersportvereniging De Engel geeft in de Steegse Haven weer een introductiecursus 'Zeilen voor kinderen' (8 tot 11 jaar). Zelf in een echte Optimist het water op en... zeilen! In 5 lessen leer je peddelen, sturen, tuigen, voor de wind, halve wind, aan de wind, laveren, gijpen, aanleggen, enkele knopen, vaarregels en (bij mooi weer) omslaan en rechtzetten van het bootje. De laatste dag zorgen wij voor een leuke en gezellige  afsluiting!

Wanneer? Wekelijks op zondag van 26 mei t/m 23 juli 2024

Tijd : 09:30 uur - 11:30 uur
Kosten €50,00

De kinderen worden begeleid door ervaren instructeurs. Hulpouders zijn van harte welkom! Het maximum aantal deelnemers is 15 kinderen. Zwemdiploma is vereist!

Opgeven kan door naar tabblad "Vereniging"  te gaan en te kiezen voor "Jeugd". Daar kan je een formulier vinden voor  "Inschrijven zeilcursus".